Is everything allright with my new M500?

Kilobyte Kid

Is everything allright with my new M500?

[ Edited ]

Just bought new Crucial M500 240GB.

 

Tried to format from Win7 Computer management/Disk management but it hung. Waited 20 minutes — nothing hapened and in System Logs were some "Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued." records (I don't have any RAID).

 

Then I restarted PC and now it successfully formated it (also I converted it from MBR to GPT, don't know if it helped).

 

Here is my SMART

CrystalDiskInfo 5.3.1 2013-07-29 20.09.49.png

is it ok?

3 Replies
Kilobyte Kid

Re: Is everything allright with my new M500?

oh, C3 Cumulative corrected ECC changed to 2618A180. I just copied 30 GB of files.

Binary Boss

Re: Is everything allright with my new M500?

These entries seem to be quite normal on the m500. I do check every drive, SSD, pendrive ones or twice with ( http://www.heise.de/software/download/h2testw/50539 ) before I start using it. Maybe you do the same, power cycle it a couple of times and recheck the test data and SMART values before deleting the test files and start using the drive.

JEDEC Jedi

Re: Is everything allright with my new M500?

Yep, same on my M500 Smiley Happy  I also used h2testw to be sure!

_______________________________________
How do I know what memory to buy?
Shop for your region: US | UK | EU | France | Global
I think my memory is bad. What do I do now?
FAQs and Top Forum Solutions
We want your feedback! Post in the Suggestion Box
Did a user help you? Say thanks by giving Kudos!
Still need help? Contact Customer Service
Want to be a Super User?