Lenovo Y700-15ISK not reading M.2 MX300

Bit Baby

Lenovo Y700-15ISK not reading M.2 MX300

Hi guys can someone help me figure out why my computer can't seem to recognize the ssd driver when I am booting from UFEI. I found that when I change boot to legacy the system is able to recognize the ssd driver but ONLY as storage and I am not able to update this as my main driver.

 

I haven't found the fix to this in the forum so that's why I am asking now, and I made sure to check on Crucial's website that the driver was compatible with my laptop.

 

If anyone can help that would be great, I've been sitting here for 5+ hours trying to get this project finished.

2 Replies
JEDEC Jedi

Re: Lenovo Y700-15ISK not reading M.2 MX300

If Crucial have stated they tested it compatible then check for a firmware update for the Lenovo if yours doesn't seem to be.

_______________________________________
How do I know what memory to buy?
Shop for your region: US | UK | EU | France | Global
I think my memory is bad. What do I do now?
FAQs and Top Forum Solutions
We want your feedback! Post in the Suggestion Box
Did a user help you? Say thanks by giving Kudos!
Still need help? Contact Customer Service
Want to be a Super User?
Highlighted
JEDEC Jedi

Re: Lenovo Y700-15ISK not reading M.2 MX300

@charbar, did you solve your problem? It may be related to MBR formatted drive.

______________________________________

FAQs and Top Forum Solutions
Did a user help you? Say thanks by giving Kudos!
How do I know what memory to buy?
Still need help? Contact Crucial Customer Service
Remember to regularly backup your important data!